Преинсталиране на таблет с Андроид

Преинсталиране на таблет с Андроид

Преинсталиране на таблет с Андроид, настройване на таблет и инсталиране на програми за таблети

Когато говорим за преинсталиране на таблет с Андроид, трябва да сме наясно че таблетите са електронни джаджи, които често се налага да бъдат преинсталирани поради различни причини. Андроида, както и други операционни системи, също не е някаква „суперсистема“, която да е вечна и неповредима. И Андроид често пъти се бъгва и започва да забива. Таблетите с Андроид ОС с по-стари версии и с по-ниски параметри се препълват лесно и не могат да работят нормално. В такива случаи се налага преинсталация на таблета с фабрични настройки и нулиране на операционната система. За щастие преинсталиране на таблет на Андроид не е особено трудно, а времето което е необходимо за това е около половин- един час. Важно е обаче след завършване на преинсталацията таблета да се настрои, като се възстановяват сетинги и инсталират необходими програми от Google Play. За целта трябва да си знаете юзъра и паролата за логване в GOOGLE. След като системата е преинсталиране и готова за работа е добре да се инсталират програми за електронна поща, за документи, скайп, Facebook, както и много други често използвани приложения за таблети. Важно е да се настрои региона и клавиатурната подредба, като за наши нужди това е България, БДС и фонетична клавиатурна подредба. Преинсталиране на таблет с андроид няма нищо общо с преинсталацията на Windows. Ако се опитвате да направите някакъв аналог то по-добре не търсете такъв. Ако не сте наясно какво трябва да се направи е по-добре да потърсите специалист.

Кои са най-търсените и най-често инсталирани приложения и програми за таблети с андроид. Ето един малък списък на най-използваните програми от Google Play Store:

Gmail ,Angry Birds, Chrome, Facebook,
Skype
Twitter
WhatsApp Messenger
Adobe Flash Player
Facebook Messenger
Fruit Ninja Free
Street View on Google Maps
Temple Run
Temple Run 2
Adobe Reader
Voice Search
Google Play Books
Tiny Flashlight + LED
Instagram
Google Play Music
Viber: Free Calls & Messages
Dropbox
Google Play Movies & TV
Samsung Push Service
LINE: Free Calls & Messages
My Talking Tom
Talking Tom Cat 2 Free
Talking Tom Cat Free
GO Launcher EX
Hangouts

Пълен списък на най-търсените приложения за Андроид може да намерите тук или ако отворите Google Play през своя таблет или смартфон.

За повече информация и необходимост от преинсталация на таблети може да ни потърсите на 0894700233.

 

Share this post

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.