Дистанционна компютърна помощ и услуги

Дистанционна компютърна помощ и услуги

Дистанционна компютърна помощ и компютърни услуги

При компютрите и компютърната техника времето тече не с дни, а с часове. Всеки ден ние ставаме свидетели на нещо ново, което коренно променя нашите представи за електрониката и техниката в днешно време. Така става и с услугите които предлагаме: компютърни услуги и компютърна помощ. Само до преди година ходехме по адреси, като обикаляхме цяла София, губейки много време в чакане и път. За щастие технологиите бързо се развиха и ни предложиха ново решение на проблемите с обслужването на нашите клиенти. Сега помагаме дори на клиенти в Лондон, или друго място по света, без дори да направим крачка извън сервиза.  Всичко става възможно благодарение на малка програма наречена Teamviewer. Тя ни дава възможност да влизаме отдалечено от наш сервизен компютър във всеки лаптоп, или компютър, на който има инсталирана програмата, независимо колко далеч се намира той. За тези които се чустват притеснени от факта че може да влизаме в компютъра им ще кажа само да не се притесняват, защото без те да ни кажат паролата за влизане ние не сме в състояние да осъществим достъп до отдалечената машина. Всичко това е направено от съображения за сигурност, за да не може да се злоупотребява с дистанционното влизане.

Как може да осъществим отдалечени компютърни услуги?

Системата работи лесно и безотказно. Ако сте нов клиент първо трябва да преведете сумата за дистанционна компютърна помощ по банка, или да платите на място в сервиза. След това трябва да изтеглите модула (програмата)  за дистанционен достъп. Модулът може да изтеглите от този линк тук. Най-добре запишете файла на десктопа, за да може да ви бъде под ръка и за в бъдеще, ако имате нужда от компютърни услуги и компютърна помощ. В случай на необходимост може да запишете програмата(файла), който изтеглихте на флашка и с едно копиране да го ползвате и на друг компютър. За да осъществим дистанционна връзка с проблемния компютър или лаптоп трябва да стартирате програмата, която изтеглихте. Ще се появи неголям син прозорец на който ще бъдат изписани вашето ИД и парола в полетата съответно на Your ID и Password. За да осъществим връзката ние трябва да знаем вашето ИД и парола. В момента в който връзката е налице ние може да започнем работа по отстраняване на проблемите, а вие ще видите как работим на своя дисплей. Не бива да затваряте прозореца на програмата или да работите на компютъра докато трае сесията. Може обаче да наблюдавате как работим и да държим връзка през това време.

Каква компютърна помощ да очаквате при дистанционни компютърни услуги ?

При отдалечените услуги е възможно да се извършат много широк кръг дейности на проблемната машина, от диагностика на проблем, да почистване и профилактика. Възможно е разрешаване на всякакви софтуерни проблеми: почистване от вируси, инсталиране на програми, преинсталиране на програми, драйвери и други. Разрешаване на конкретни проблеми. Диагностика на хардуера и състоянието на компютърната система – може да се замерват температури на процесора, видеокартата, чипсета, диска, да се провери здравето на твърдия диск, рам паметта, видеокартата и много други диагностични процедури.

Как да сме сигурни, че след като сме платили работата ще бъде свършена качествено?

Нашия сервиз дава гаранция от един до три месеца върху извършени дистанционни компютърни услуги, в зависимост от типа услуги. Гаранцията се поема от сервиза, като се прави или дистанционно, чрез повторно влизане, или в самия сервиз на адрес град София, ул. Атанас Далчев 7, ет 1 ап 1. в работно време. За повече информация може да ни намерите на 0894700233

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.