Експресни компютърни услуги

Експресни компютърни услуги

Експресни компютърни услуги: сервизно и на адрес за броени минути

Много сервизи за компютри и фирми за компютри, поддръжка и съпорт предлагат компютърни услуги. Малко са тези обаче, които могат да предложат едновременно надеждни професионални и бързи експресни компютърни услуги и сервиз на адреса на вашия дом или фирма. Обикновено рядко се случва да потърсим компютърни услуги. Това става когато нещо се обърка и компютъра ни или периферията спре да работи нормално. За сметка на това обаче, когато възникне проблем, той трябва да се разреши спешно – за броени часове, или дори минути, защото работата ни спира, а конкуренцията не спи. Ето затова е важно и нашия сервиз предлага експресни компютърни услуги, както в сервиза на фирмата в София, така и на повикване на адрес за всички квартали на град София.

експресни компютърни услугиКои компютърни услуги могат да се извършат експресно?

Всички софтуерни дейности като инсталации, преинсталации, почистване от вируси, настройване на рутер, инсталиране на програми, настройка на принтер, споделяне на файлове и принтери, разрешаване на софтуерни конфликти и други могат да бъдат извършени както в сервиза, така и на адрес експресно за броени минути. Разбира се когато говорим за ремонт и поправка на електроника, там нещата не стоят толкова просто.  Сервизни услуги като: ремонт на лаптоп – дъно, матрица на дисплей, смяна на клавиатура, други поправки на електроника, ремонт на настолен компютър, ремонт и поправка на монитор не подлежат на експерсно изпълнение, поради необходимост от предварителна поръчка на части и технологично време, което прави невъзможно експресното извършване на услугата.

Как може да поръчате експресни компютърни услуги при нас?

Достатъчно е да позвъните на горещата линия за връзка със сервиза на 0894 700 233. Експресни поръчки се приемат веднага и се изпълняват без забавяне. В сервиза незабавно се започва работа по отстраняване на проблемите. При посещение на адрес в София поръчката се прави до един час от обаждането. Цените на експресни компютърни услуги и бързи посещения са както следва:

За посещение на адрес до един час от позвъняването – 20 лв. към редовната цена на услугата.

В сервиза – 10 лв. към редовната цена при експресно обслужване.

Срока за изпълнение на бързи компютърни услуги е два часа до разрешаване на проблема. За въпроси и заявки – 0894700233

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.