Фирма за компютърни услуги.

Фирма за компютърни услуги.

Фирма за компютърни услуги

Изберете фирма за компютърни услуги, която отговаря на изискванията ви

Независимо дали става въпрос за частно лице или фирма е важно да изберете точната фирма за компютърни услуги.

Почти всяка фирма за компютърни услуги предлага,както обслужване на частни клиенти, така и фирми.

Някой фирми за специализирани в обслужването на фирми и предлагат компютърна поддръжка и информационна сигурност.  Предназначена е за малки и средни фирми, с цел профилактика, ремонт и осигуряване на сигурността на компютърните системи в днешното време на интензивни промени. При този вид поддръжка, ежедневно се осигурява архивиране на информацията на външен носител, правят се редовни проверки на антивирусната защита, софтуера и хардуера на системите. Ако се появи проблем с достъпа до институции като НОИ и НАП се осигурява незабавна помощ, за да се възстанови работата възможно най-бързо.

В зависимост от големината на фирмата се предлагат различни абонаментни планове за оптимална поддръжка от избраната фирма за компютърни услуги. Тъй като компютърните технологии се развиват с шеметна скорост, то е добре всяка фирма, дори и най-малките да ползват услугите на фирма за компютърни услуги, за да си осигурят сигурна работа на компютърните си системи.

Вместо да наемате компютърен специалист, който да се грижи за компютрите ви, по-добре се доверете на фирма за компютърни услуги, с която да изготвите абонаментен план за поддръжка, който ще включва най-добрите условия за вашата фирма.

В зависимост от това от какви точно услуги се нуждае фирмата ви, специалистите ще ви предложат най-добрата цена базирана на включените услуги.

Фирмите за компютърни услуги предлагат хардуерни услуги – диагностика на проблема и отстраняване, на място или в компютърния сервиз; софтуерни услуги – инсталиране и преинсталиране на операционна система, инсталиране на специализиран софтуер, настройки и конфигурация; осигуряване на защита чрез антивирусна програма от най-ново поколение; възстановяване на информация; архивиране на информация; отстраняване на всякакви софтуерни проблеми.

Повечето фирми за компютърни услуги освен ремонт и поддръжка предлагат и продажба на компютри, лаптопи, принтери, скенери и копирни машини,  аксесоари и консумативи. От една страна е по-добре да използвате една и съща фирма за компютърни услуги, когато закупувате техника и за поддръжка и ремонт на същата тази техника. Така цикълът се затваря и вие имате надеждна фирма, която ви продава техника и се грижа за поддръжката й.

Цените за услугите, които предлагат различните фирми за компютърни услуги се определят индивидуално, в зависимост от това какви са услугите, дали става въпрос за частни клиенти или фирми, абонаментен план или индивидуална услуга.

Както във всяка сфера на услугите, така и за всяка фирма за компютърни услуги е важно да изгради добра репутация на базата а доволни клиенти и така си създава мрежа от наистина верни и доволни клиенти и приятели.

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.