Инсталиране на Windows – експертна компютърна услуга за дома или офиса

Инсталиране на Windows – експертна компютърна услуга за дома или офиса

Инсталиране на Windows XP, 7, 8.

Инсталирането на Windows е много търсена услуга. Заради честа необходимост от презареждане на системата поради проблеми, вируси и грешки в ОС. Кажи речи всяка втора услуга е инсталиране или преинсталиране на уиндоус. Като започнем от добрия стар Windows XP до новия 8.1

Експертно инсталиране и преинсталиране

Инсталирането във своята същност е сравнително елементарен процес на зареждане на операционната система върху компютъра. Инсталацията на уиндоус има множество тънкости и подводни камъни от които трябва да се пазим. Най-добре ще е да оставите инсталирането и преинсталирането на специалистите. Експертни компютърни инсталиране и преинсталиране на адрес в София ще намерите на 0894 700 233.

инсталиране на Windows
инсталиране на Windows

Сервизно или на адрес?

Сервизно и на адрес: инсталиране, преинсталиране, инсталация и преинсталация на компютри и лаптопи с Windows. Ако компютърът ви е развален или има нужда от инсталиране на Windows, обадете ни се и ние ще дойдем при вас да го поправим! Също така предлагаме и диагностика и ремонт от разстояние, така че не е необходимо задължително да идваме в дома или офиса ви.

Не се мъчете да записвате инсталационни дискове и да правите буутващи флашки. Ние сме за това да направим всичко както трябва.

Отдалечен достъп от нета

Достъпът се осъществява през програмата TeamViewer, който става изключително под ваш контрол и наблюдение и се прекратява, когато програмата бъде изключена.
Така че няма никаква опасност за вашите данни и тайни. Повечето от проблемите по компютрите могат да се решат от дистанция. Трябва да погледнем, за да видим дали идването на място или отнасянето на компютъра ви на сервиз са наложителни.
Всичко е направено така, че да бъде максимално лесно за вас и без да се нарушава удобството ви. Разбира се, говорим главно за идване на адреси в София, но и за извън София може да се измисли нещо. Вие се обадете, пък ще видим какво може да се направи.

Наши клиенти

Сред нашите клиенти има и такива в Лондон, и в други големи градове по света, които редовно ползват услугите ни с голям успех. В английската столица например подобни услуги струват от 60 паунда нагоре, което невинаги е изгодно за българите, живеещи там. Частите също често пъти са по-скъпи от тези в България. Имаме много случаи, в които купуваме части от тук и ги пращаме в чужбина по пощата, защото така излиза по-евтино за клиента.
Можем да помогнем и на вас, ако имате проблем за решаване. За целта е достатъчно да се свържете с нас, да погледнем какво е положението и заедно да решим какво да правим. Това важи и за случаите с Windows: инсталиране и преинсталиране. Няма нерешими задачи, достатъчно е да се потърси начинът за тяхното решение! Да го направим заедно!

Share this post