Инсталиране и преинсталиране на Windows 8 и Windows 7 на лаптоп

Инсталиране и преинсталиране на Windows 8 и Windows 7 на лаптоп

Инсталиране и преинсталиране на Windows на лаптоп.

Най-търсените компютърни услуги

Инсталиране и преинсталиране на Windows
Инсталиране и преинсталиране на Windows

Какви са най-често срещаните компютърни услуги в сервиз Изток?  Защо инсталирането на Windows 8 все още не е препоръчително и как може да преинсталирате вашия лаптоп? Възползвайте се от експертните компютърни услуги на нашия сервиз в кв. “Изток”.

Едни от най-търсените услуги при нас са проблемите с лаптопи: прегряване, вируси, сривове на операционни системи като Windows XP и Windows Vista, необходимостта от бърза инсталация или преинсталация на операционната система, профилактика и почистване на лаптопи и други.

Ето няколко добри съвета, които може да се кажат за някои от най-често срещаните проблеми в сервиза.

Няколко съвета от специалист

Лаптопа прегрява

Лаптопа прегрява, гасне, самоизключва се. Ако вашия лаптоп прави някой от описаните проблеми знайте че е крайно време да го оставите за сервизно почистване и профилактика против прегряване. Пълно разглобяване на лаптоп с почистване на вътрешността при нас е на цена от 30 лв. Услугата по почистване включва смазване на вентилатора и смяна на охлаждаща паста.  Ще останете изумени от разликата в бързината с която вашия стар лаптоп може да работи след такава профилактика.

Лаптопа работи бавно

Лаптопа ви работи много бавно, сам се рестартира, не отваря страници в интернет, зацикля, забива. Време е да се направи цялостна преинсталация на Windows, като се премине към по-новите и модерни версии като Windows 7 и 8. Ако все още ползвате версия на Windows XP или по-стари, явно е време да се замислите сериозно за едно професионално преинсталиране. Ще инсталираме всички необходими драйвери, настройки и програми при нас. Цената на пълна преинсталация в сервиза е 30 лв. и включва всичко необходимо, за да ползвате вашия компютър/ лаптоп без проблем.

Проблем в хардуера

При хардуерен проблем с лаптоп: ако имате сериозни хардуерни проблеми като счупен дисплей/ матрица, счупена букса, повредена и неработеща клавиатура, в сервиз Изток ще намерим бързо решение за ремонт и почистване на вашата техника. Първоначално се прави диагностика, а след това и ремонт и поправка на лаптопа.

Избягвайте Windows 8

Ако се налага преинсталиране, или инсталиране, знайте, че все още не е препоръчително да използваме Windows 8. Той е една относително добра, лека и стабилно работеща операционна система. Все още е без достатъчно опит и данни за нейната безпроблемна работа на широк спектър от устройства. За момента най-добрия избор за операционна система си остава Windows 7 service pack 1. Препоръчително е операционната система, както и програмите и настройките да се направят от специалист.

Share this post