За контакт

Компютърни услуги в София и по света.

За контакт със сервиз „Изток“

Винаги когато се повреди компютър, лаптоп, монитор и се нуждае от ремонт и поправка, или вашата компютърна техника се нуждае от инсталиране, преинсталиране, или възстановяване на Windows-а, не пропускайте възможността да се възползвате от нашите експертни компютърни услуги и компютърна помощ. Компютърни услуги правим както в сервиза, така и на адрес в град София на повикване.

Дистанционни компютърни услуги.

От около година изпълняваме и дистанционни компютърни услуги. Това е нова форма на компютърни услуги от разстояние, изключително лесна и удобна както за нас, така и за вас, при която не е необходимо да посещаваме адреса физически. Повече относно дистанционните компютърни услуги и компютърна помощ може да прочетете тук. За контакти може да видите точния адрес и телефони за връзка със сервиза по долу.

компютърни услуги в софия
компютърни услуги изток – сервиз

За контакт с нас използвайте следните адреси и телефони само за град София:

Компютърни услуги „ИЗТОК“

гр. София, кв. Изток, ул. „Атанас Далчев“ 7, ет 1 ап 1

За връзка с нас: 0894 700 233

IT expert Димитър Георгиев и сътрудници ще се погрижат за вашата информираност по отношение на проблемите с вашата компютърна техника. както и за възможностите за сервиз и ремонт на вашия компютър или лаптоп, както сервизно, така и при посещение на адрес в София.

e-mail:  computersoft@abv.bg ;  алтернативно на: dimitargeorgiew@gmail.com

skype name:  ozzy700

Компютърни услуги София – Изток.

Компютърни услуги в София – Изток, предлага на своите клиенти сервиз и ремонт на компютри, ремонт на лаптопи, поправка на компютърни компоненти, смяна на дефектирали компютърни части, продажба на лаптопи и компютри втора употреба, батерии за лаптоп, зарядни за лаптопи и много други. Хардуерни и софтуерни услуги на експертно ниво. Компютърни услуги на адрес на повикване, компютърни услуги в дома или офиса с предварително записан час и точен адрес за посещение.

Освен на територията на София вече извършваме компютърни услуги и за целия свят посредством новата технология за отдалечен достъп до всяка точка на света през интернет. Не забравяйте че за да може да се възползвате от дистанционни компютърни услуги е необходимо да имате активна интернет връзка и работещ компютър. Заплащането става предварително по банков път.

Може да прочетете повече относно дистанционната компютърна поддръжка и отдалечените компютърни услуги тук.

Напоследък зачестиха злоупотребите с компютърни услуги. Проблема е, че все повече разбирачи предлагат компютърни услуги без покритие и ценз. Вижте повече за това тук