Компютърни услуги на повикване.

Компютърни услуги на повикване.

Компютърни услуги на повикване на адрес.

Компютърни услуги в дома или офиса за София.

компютърни услуги на повикване
компютърни услуги

Кога е целесъобразно? Какви компютърни услуги могат да бъдат извършени на място при посещение на вашия адрес?

Свикнали сме, че когато ни се развали компютъра трябва да го носим в сервиз за ремонт и да чакаме доста време докато стане готов. Това вече не е така. Ремонта на електроника и компютърна техника вече не е това което беше. Сервиз “Изток” предоставя на своите клиенти ремонт и поддръжка на компютри направо във вашия дом или офис. Сервиза извършва компютърни услуги на повикване на място за София, като извършваме експертна диагностика, ремонт, поправка, инсталиране, преинсталиране и други компютърни услуги при предварително записан час и адрес в София.

Как протича посещението на адреси в София?

Първо е необходимо да се свържете с нас на 0894 700 233 и да дадете по-подробна информация за проблема с вашия компютър или лаптоп, така както вие го виждате. Не е необходимо да сте специалист или да разбирате от компютри. Записваме часове за посещение за до 24 часа от позвъняването, като изискваме име, точен адрес в София, телефон за обратна връзка и подробно описание на проблема. Възможна е услуга експресно посещение на адрес, за до един час от обаждането, която се таксува по тарифите за експресни услуги.

Кои компютърни услуги могат да бъдат извършени на адрес, при което да се гарантира добре свършена работа?

  • Всякаква диагностика на хардуерни и софтуерни проблеми с компютър или лаптоп.
  • Ремонт и поправка на настолни компютри: подмяна на всякакви дефектирали части и електронни платки, освен на дънни платки.
  • Всякакви софтуерни и програмни проблеми и настройки: инсталиране, преинсталиране, възстановяване, извличане на информация от повреден компютър, отключване на заключен юзър, почистване на вируси, инсталиране на всякакви програми по поръчка, настройване и оптимизиране за бързина, антивирусни защити и други компютърни услуги.
  • Настройване на интернет, модеми, рутери, суичове, локални мрежи и други …
  • Отдалечени услуги

Важно е да знаете!

Лаптопи, монитори, принтери, тонери, дънни платки се ремонтират само сервизно!

Понякога е възможно тонери да се пълнят на адрес, но в повечето случаи си трябва сервиз.

За заявки за посещение на адрес звънете на 0894 700 233 от 09 часа до 19,00 часа всеки ден. За актуална ценова листа и промоции вижте раздел цени, или питайте на 0894 700 233

Share this post