Компютърни услуги по домовете

Компютърни услуги по домовете

Компютърни услуги по домовете

Ремонт, сервиз и поправка на лаптопи, компютри и монитори.

Компютърни услуги по домоветеРемонт, сервиз и поправка на лаптопи, компютри и монитори по домовете. Ето така стартира всеки добър ит техник, собственик на компютърен сервиз, който иска да развие своя бизнес. Компютърни услуги по домовете и офисите е добро начало за всеки Ит специалист решил да натрупа опит и да изкара някой и друг лев като помогне на нуждаещи се. Добрите специалисти правят компютърни услуги както за фирми, така и за частни клиенти в София.

Не подценявайте добрия специалист.

Компютърни услуги на ниво експерт са рядкост и трябва да бъдат оценени подобаващо от тези които са ги ползвали. Компютърните услуги по домовете често биват подценявани. Гледаме да намерим някой, който да ни оправи компютъра в къщи , или в офиса, ако може някак без пари. После се сещаме да търсим гаранция за извършените компютърни услуги. Явяват се разни разбирачи съседи които ви правят мечешка услуга срещу по-ниско заплащане. Това винаги е било грешно и обикновено води до обичайните последици от дилетантска намеса на компютъра – загуба на важни файлове и информация от вашия лаптоп или компютър. Обикновено след такива “компютърни услуги” в кавички , нещата на вашия лаптоп или компютър неизбежно стават още по-зле. Ако са ви важни информацията и програмите на вашия компютър по-добре е да потърсите експертна компютърна помощ и услуги. Компютърни услуги “ИЗТОК” предоставя такива експертни услуги на адрес, с предварително записан час за посещение. Можете да се свържете с наш представител и да споделите проблема за своя лаптоп , или компютър със техник и да запишете час за посещение.

Диагностика и ремонт в сервиза в Изток

Когато има изразен проблем е важно да донесете техниката в сервиза, заради щателната диагностика, която ще направим. Диагностиката на компоненти ясно показва къде има проблем и дава отговор. Освен това всяка техника през определен времеви период има нужда от почистване и профилактика за да работи добре.

Може да донесете вашия лаптоп и компютър за диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз за лаптопи и компютри на адрес кв. Изток , ул. Ат. Далчев 7.

Разбира се по домовете и в офисите не всичко проблемно може да се отремонтира и поправи на място. В такъв случай нашата фирма предлага и сервизно обслужване. В сервизни условия може да се отстранят повреди на лаптопи, компютъри и монитори, които не биха могли да се поправят при вас на адрес.

Компютърни услуги на адрес

Кои компютърни и софтуерни услуги могат да се извършват на адрес, без да е необходимо да се взима компютъра или лаптопа и да се работи сервизно?

Това са инсталиране на Windows и програми, преинсталиране на Windows и програми, възстановяване на Windows всички версии, премахване на пароли, разрешаване на програмни конфликти, намиране и инсталиране на драйвери за устройства и периферия. Основно хардуерните проблеми касаещи електронвиката на вашия лаптоп и компютър е необходимо да се ремонтират сервизно. За връзка с нас и повече въпроси на 0894 700 233.

Share this post