Компютърни услуги по празниците и в почивните дни

Компютърни услуги по празниците и в почивните дни

Компютърни услуги по празниците и в почивните дни не е невъзможно да намерите, но не е и лесно.

Свикнали сме винаги, когато потърсим компютърна помощ, да намираме много оферти, коя от коя по-атрактивни и на конкурентни цени, така, че избора на компютърна фирма да бъде почти безкраен. Не така стоят нещата по празниците обаче, както и в почивни дни и уикенда. В празнични дни като: коледа и нова година, великден и гергьовден, деня на българската просвета и култура е много трудно да намерим работещ компютърен сервиз и компютърна фирма, която да е в състояние бързо и качествено да ни помогне да се справим с нашите компютърни проблеми. Така е, защото и компютърните специалисти са хора, които искат да си почиват, да разпуснат, да избягат поне за кратко от досадните молби за помощ. Трудно ще намерите експертна компютърна помощ и услуги в съботен или неделен ден, както и в празничните дни.

компютърни услуги по празницитеВсе пак смея да твърдя, че нашите компютърни услуги могат да ви бъдат от полза в такива трудни моменти.  Сервиза в кв. “Изток” работи всеки съботен ден сутрин от 10.00 до 18.00 часа, както и повечето от официалните празници и почивни дни. За нас е разбираемо, че повечето ни клиенти имат нужда от компютърни услуги именно в такива моменти. Да предположим, че сте закупили лаптоп за подарък на близък, приятел или роднина. Лаптопа със сигурност ще се нуждае от инсталиране на операционна система Windows, а в случай че вече е инсталиран, то като минимум някои настройки и програми ще бъдат необходими, за да може подаръка да бъде наистина завършен и съвършен. Купуваме също таблети, компютри, рутери и всякаква друга компютърна техника, която се нуждае от настройване и поддръжка. В друг пример може да дадем всички видове ъпгрейди и подобрения, които искаме да си направим като подарък, ако не можем да си позволим нов компютър, или лаптоп. Да вдъхнем нов живот на нашия стар лаптоп, или компютър в повечето случаи е не по-малко вълнуващо, от колкото ако си купим нов от магазина.

 

Но нали за тази цел ни е необходим надежден и професионален сервиз и компютърен специалист на който да може да се доверим. В такива моменти може да разчитате на нас. Достатъчно е да се обадите на 0894 700 233, за да сбъднете вашите желания, що се отнася до компютърна техника и компютърни услуги по празниците.

Сервиза за компютри и лаптопи  “Изток” работи всяка събота през уикенда целодневно от 10 до 17.30 часа. Почивен ден на сервиза е неделя.

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.