Отдалечени компютърни услуги и помощ

Отдалечени компютърни услуги и помощ

Забавя ли се твоя живот и твоя бизнес от бавен компютър, сървър или лаптоп?

Нека ние Ви помогнем по пътя към по-добра продуктивност.
Обадете се на: 0894 700 233

Ние ще помогнем дистанционно на вашия компютър още на момента в който потърсите компютърна помощ.

отдалечена компютърна помощКомпютри “Изток” е независим доставчик на отдалечени компютърни услуги по техническа помощ и ИТ поддръжка. Услугите, които предлагаме, са на разположение на всички клиенти, независимо дали са фирми, домашни потребители или други хора, нуждаещи се от бърза и качествена компютърна помощ. Компютри “Изток” осигурява отдалечена компютърна поддръжка (remute support) в цяла България и не само. Ако живеете и работите в чужбина също може да се възползвате от дистанционните ни услуги, които ще ви струват много по-малко отколкото ако потърсите компютърен сервиз на място.

Ние предлагаме цялостна техническа поддръжка на настолни компютри и станции, преносими компютри, лаптопи; принтери, скенери и други периферни устройства;
Предлагаме инсталиране на софтуерни приложения за бизнеса и дома; Инсталиране и преинсталиране на операционни системи и много други.

Ние предлагаме четири основни плана, които да отговарят на най-често срещаните компютърни проблеми. Вижте и сравнете нашите планове, за да видите общите характеристики на всеки план. Моля, имайте предвид, че ние предлагаме много други услуги. Ако не виждате вашия специфичен проблем в списъка, моля, обадете се на 0894700233, за да изберете план за услуга, която най-добре да отговаря на вашите нужди и бюджет.

Отдалечени компютърни услуги и поддръжка

Компютри “Изток” е водещ доставчик на услуги от разстояние и компютърна поддръжка. Ние предлагаме техническа поддръжка за всеки компютър, свързан в мрежа.

Ние поддържаме всички основни операционни системи на Microsoft и производителността приложения, включително Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Access, Microsoft Publisher, Microsoft Works, Microsoft Windows Media Player и повечето други Microsoft Office приложения.

В допълнение, ние също така да поддържаме и инсталираме приложения от трети страни на не-Microsoft-ски приложения като Adobe, Corel, Autodesk и много други.

Защо да изберете Компютри “Изток”?

Дистанционна Техническа поддръжка за софтуера във вашия компютър
Безплатна Диагностика за вашия компютър.
Поправка на всякакви софтуерни проблеми с вашия компютър с дистанционно.
Съпорт при Windows XP, Vista, 7,8 и 10.
Помощ за всякакви въпроси, свързани с антивирусен софтуер.
Ние предлагаме също годишните планове за поддръжка.
30 дни гаранция върху всички услуги подкрепена от сервиза “Изток”.

По телефона и през интернет нека нашият професионален екип за техническа поддръжка ви помогне с вашето PC,  Компютър, Лаптоп, принтери и рутер. Профилактека и оптимизиране за скорост и стабилност – ще направим оценка на вашата компютърна система след фина настройка на ключови приложения, за да се подобри скоростта и стабилността.
Компютърни проблеми и тяхното бързо разрешаване – ще поправим грешки на операционната система Windows и се проверява за основните хардуерни конфликти с Windows.
Настройки за защита – Ще активираме и проверим настройките за сигурност за да се предотврати загуба на чувствителни данни и кражбата на самоличност.
Инсталиране на софтуер – ще инсталираме всички софтуерни продукти, от които имате нужда, включително настройка на иконите на работния плот, на менюта и бързи клавиши.
Енергоспестяване – ще оптимизираме настройките ви за управление на захранването, за да пестите енергия и да спестят пари от вашите сметки за електричество.
Настройка и инсталиране на принтери – ще инсталираме или обновиме вашия софтуер за принтера и драйвери за конфигуриране на безжична, или кабелна мрежа.
PC настройка – ще персонализираме и настроим вашия компютър към вашите нужди, включително размера на текста, резолюцията на дисплея, фонове, скрийнсейвъри и други.
Отстраняване на вируси и спайуер безопасно – експерт по сигурността може чрез отдалечен достъп до вашия компютър да го почисти от всички вируси, шпионски софтуер и други заплахи или досадни програми, които са се скрили в компютъра ви, докато вие може да гледате всяко действие в реално време.

Отдалечена компютърна помощ и дистанционен съпорт в 3 лесни стъпки:

IT expert supportЕтап 1:
Свържете се с компютри “Изток” и техник ще обсъди с Вас проблема пред който сте изправени и ще поиска отдалечен достъп до вашия компютър.

Етап 2:
Ще изтеглите и инсталирате добре познатия безплатен инструмент за отдалечен достъп, наречен TeamViewer (www.teamviewer.com). Веднъж инсталиран модулът ще ви даде възможност да предоставите на техникът кода за достъп от TeamViewer, за да дадете достъп до вашия компютър.

Етап 3:
Вие ще бъдете подканени да позволите дистанционна сесия. Чрез споделяне на екрана, представител на техническата поддръжка ще оцени вашия компютър и определи най-добрия начин на действие, докато вие може да седнете и да се отпуснете.

Важно:
Вие ще имате пълен контрол над дистанционната сесия на компютърна поддръжка. Ако пожелаете да спрете сесията по някаква причина, лесно и веднага може да го направите, като кликнете върху X в горния десен ъгъл на прозореца на сесията. Можете също така да следите на екрана достъпа и работата на техниците.

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.