Преинсталиране на таблет с Андроид

Преинсталиране на таблет с Андроид

Преинсталиране на таблет с Андроид, настройване на таблет и инсталиране на програми за таблети

Когато говорим за преинсталиране на таблет с Андроид, трябва да сме наясно че таблетите са електронни джаджи, които често се налага да бъдат преинсталирани поради различни причини. Андроида, както и други операционни системи, също не е някаква “суперсистема”, която да е вечна и неповредима. И Андроид често пъти се бъгва и започва да забива. Таблетите с Андроид ОС с по-стари версии и с по-ниски параметри се препълват лесно и не могат да работят нормално. В такива случаи се налага преинсталация на таблета с фабрични настройки и нулиране на операционната система. За щастие преинсталиране на таблет на Андроид не е особено трудно, а времето което е необходимо за това е около половин- един час. Важно е обаче след завършване на преинсталацията таблета да се настрои, като се възстановяват сетинги и инсталират необходими програми от Google Play. За целта трябва да си знаете юзъра и паролата за логване в GOOGLE. След като системата е преинсталиране и готова за работа е добре да се инсталират програми за електронна поща, за документи, скайп, Facebook, както и много други често използвани приложения за таблети. Важно е да се настрои региона и клавиатурната подредба, като за наши нужди това е България, БДС и фонетична клавиатурна подредба. Преинсталиране на таблет с андроид няма нищо общо с преинсталацията на Windows. Ако се опитвате да направите някакъв аналог то по-добре не търсете такъв. Ако не сте наясно какво трябва да се направи е по-добре да потърсите специалист.

Кои са най-търсените и най-често инсталирани приложения и програми за таблети с андроид. Ето един малък списък на най-използваните програми от Google Play Store:

Gmail ,Angry Birds, Chrome, Facebook,
Skype
Twitter
WhatsApp Messenger
Adobe Flash Player
Facebook Messenger
Fruit Ninja Free
Street View on Google Maps
Temple Run
Temple Run 2
Adobe Reader
Voice Search
Google Play Books
Tiny Flashlight + LED
Instagram
Google Play Music
Viber: Free Calls & Messages
Dropbox
Google Play Movies & TV
Samsung Push Service
LINE: Free Calls & Messages
My Talking Tom
Talking Tom Cat 2 Free
Talking Tom Cat Free
GO Launcher EX
Hangouts

Пълен списък на най-търсените приложения за Андроид може да намерите тук или ако отворите Google Play през своя таблет или смартфон.

За повече информация и необходимост от преинсталация на таблети може да ни потърсите на 0894700233.

 

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.