Приложения за провеждане на безплатни разговори

Приложения за провеждане на безплатни разговори

Приложения за провеждане на безплатни разговори

 

Технологиите се развиват доста бързо и всеки от нас търси „спасение” в тях, за да се чуе с близки и роднини, който са далеко. Точно за това днес ще ви представим няколко приложения за провеждане на напълно безплатни разговори, които могат да се ползват, както от разнообразните модели телефони, така и от настолните и преносимите компютри.

Все пак телефонните разговори в чужбина не са най-евтиния и практичен вариант и затова доста от нас го избягват и търсят друга алтернатива. Чрез тези безплатни приложения със сигурност ще чувате близките си по-често, а и семейния бюджет няма да бъде надвишен.

Ето ги и безплатните приложения за провеждане на разговори/чат не само в страната ни, но и извън нея:

  1. Skype – познат на всички ни, използван от доста хора в момента. Приложението е наистина напълно безплатно и позволява (както може би знаете) не само изпращането на съобщения и чат, но и провеждането на видео разговори, споделяне на снимки и провеждането на групови разговори.
  2. Viber – доста нашумяла услуга в момента. Тя наподобява Skype и чрез нея също могат да се пращат текстови съобщения, да се провеждат разговори, да изпращате различни видеа в целия свят с помощта само на Wi-Fi. И отново всико това е напълно безплатно за всеки потребител.
  3. Line – чували ли сте за това интересно безплатно приложение? То се ползва от доста хора – над 480 милиона души, които са жители на над 230 държави по света. Чрез популярното приложение също спокойно може да изпращате съобщения и да водите разговори помежду си. Тук има и платени функции, като една от тях се нарича LINE Call. Чрез нея можете да разговаряте с хора, които не ползват приложението. Самите тарифи за тази услуга не са високи и са доста достъпни.
  4. WhatsApp Messenger – приложението също е доста популярно. Чрез него можете да изпращате не само съобщения, но и аудио бележки, видео съобщения и любими картинки и картички за различни поводи. Самото приложение е достъпно за Windows Phone, iPhone, Android, Nokia и BlackBerry. Днес приложението вече може да бъде използвано и за безплатни разговори и тепърва ще става все популярно и ще набира нови потребители.
  5. ICQ Messenger – както всички останали приложения до момента и чрез това можете да пращате съобщения, картички и снимките си. Видео разговорите чрез приложението също са безплатни, стига този, с когото ще разговаряте да се намира във вашите контакти. Тук интересното, е че също могат да се провеждат групови разговори, като при Skype. Броят на участниците в груповите разговори е неограничен.

Това са 5-те ни предложения за приложения за провеждане на безплатни видео разговори и изпращане на съобщения. От вас остава само да изберете, кое от тях е най-подходящо за устройството ви и разбира се за вас самите.

Share this post

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.