Компютърни услуги по домовете

Компютърни услуги по домовете

Фирми за компютърни услуги

Днес в София има огромно количество фирми и сервизи. Те предлагат компютърни услуги, ремонт и поправка на компютри, лаптопи, смартфони, таблети и всякаква техника.

Компютърните фирми са много, но не всички са еднакви.

Много са и фирмите, които продават, асемблират и разпространяват всякаква компютърна техника с лицензиран Windows, или LINUX. Пълно е също така с онлайн магазини за компютри и лаптопи, които предлагат на ниски цени всякаква техника и електроника. Предлага се както нова, така и втора употреба маркова техника. Всеки втори вече стана познавач и предлага инсталиране на Windows и компютърни услуги по домовете.

Малко са добрите компютърни фирми

Малко са обаче компютърните специалисти, които наистина са в състояние да разрешат проблемите с вашите компютри на място, без да ви предлагат при най-дребния проблем преинсталиране на “чисто”, или да си купите нов компютър, когато не могат да намерят решение за вашия проблем. Компютърни услуги по домоветеА такива проблеми са много.

Мога да изброя част от по-често срещаните, при които ми се е налагало да се сблъсквам в моята практика на компютърен специалист.  Такива са всички случаи на програмни проблеми и несъвместимости, заразяване с вируси, дефектирали платки на настолни компютри, проблеми с рутери и настройване на безжични мрежи. Също неприятности с отделни програми като скайп, интернет браузъри, интернет експлорер, майкрософт аутлук, неработещ флаш и програми за електронна поща.

Компютърни услуги на място при клиента.

При голяма част от случаите е разумно да се реши ситуацията на място, като се планира посещение. За да се установи проблема с вашия компютър на мястото където се ползва и където проблема е възникнал. Някои неща не се решава сервизно, в ситуация която е далеч от условията на ползване на вашия компютър.

Ето тогава се оказва, че е трудно да намерите достатъчно добър специалист. Той трябва да е в състояние да реши всички проблеми с вашия компютър или лаптоп, като ви посети на място, във вашия дом и офис. Сервиз “Изток” разполага с такива специалисти. От години предлагаме компютърни услуги за дома и офиса, като планира посещения на място на адрес в удобно за вас време. Винаги когато имате нужда от квалифицирана компютърна помощ и компютърни услуги за всяка ситуация може да разчитате на нашия опит в това отношение. Проблем с Windows, скайп, интернет връзка, вируси или каквото и да е друго не се колебайте. Потърсете ни на телефон 0894 700 233. Запишете си час за посещение. Компютърни услуги по домовете се правят всеки ден без неделя

Share this post