Ремонт на компютри. Поправка на лаптопи.

Ремонт на компютри. Поправка на лаптопи.

Какво ни предлага 2013 година?

ремонт на компютри
ремонт на компютри

Какви предизвикателства стоят сега пред всички компютърни фирми и сервизи в София и цяла България? На първо място трябва да се каже, че ремонта и поддръжката на настолни компютри отстъпва все повече място на диагностиката и ремонта на лаптопи. Все повече навлиза новото поколение таблети и смартфони под Windows 8 и андроид операционни системи. Заедно с това  нараства и предизвикателствата към бранша. Сервиз “Изток” и ние компютърните специалисти, работещи по поддръжката на компютърна техника правим всичко възможно, за да отговорим на новите изисквания на наши клиенти.

Какви съвети може да се дадат в тази насока?

Ако имате фирма и сте изправени пред необходимостта от подновяване на компютрите във вашия офис изберете настолната конфигурация. По-добре е да изберете настолните компютърни конфигурации пред закупуването на лаптопи. Защо това е така? Ще се опитам накратко да ви отговоря.

Пазара в България, както и световните пазари между впрочем се стремят да отговорят на търсенето продиктувано от масовия потребител, а именно възможно по-евтина стока с възможно по-малки и удобни размери и възможно по-големи параметри. В резултат ние получаваме точно това, което търсим да закупим. Взимаме евтина и некачествена техника сбор от Китай. Обявените параметри са високи на памет, процесор и прочее и миниатюрни размери. Проблема на тази техника е, че тя е с крайно ниска надеждност и съмнително качество.

Така ние купуваме “нови” лаптопи и таблети за нашия нов и  модерен офис, но получаваме  нетрайни и ненадеждни продукти. Те са лъскави иначе на външен вид. Често се повреждат обикновено до втората третата година от тяхната експлоатация. Така ще ви навлекат огромни разходи за ремонт и поправка. Вместо това аз ви препоръчвам да закупите маркови настолни бизнес компютри. Те ще заместят остарелите машини във вашата фирма с по-нови и достатъчно здрави. Те ще отговорят на изискванията за качество и надеждност.

Така с две думи: по-добре си купете маркови настолни компютри, вместо евтини нови лаптопи или таблети.

Знайте, че разликата в цените за ремонт на настолни компютри и лаптопи е от порядъка на около три пъти по-висока за лаптопите в ползва на компютрите.

Сервиз “Изток” изпълнява експресни поръчки за диагностика, ремонт и поправка на настолни компютри, лаптопи и монитори, както и всякакви софтуерни програмни услуги, като инсталиране и преинсталиране на Windows 8, Windows 7, драйвери за периферия, приложни програми и много други услуги. За контакт с нас използвайте тел 0894 700 233 или някой от посочените в за контакти мейли и телефони.

Share this post