Ремонт на лаптопи

Ремонт на лаптопи и преносими компютри.

Лаптопите обикновено са здрави машини, но независимо от всички старания на производителите да ги предпазят от счупване и повреди те се случват. Ремонт на лаптопи се налага да се прави често.

Проблеми при лаптопите.

Така например често лаптоп може да се удари и изпусне от високо. Ако той работи по време на удара, това може да бъде фатално за хард диска. Магнитните дискове са особено чувствителни на удар и прегряване, поради природата на въртящите се елементи със скорост от 7200 RPM или оборота в минута. Ако успеете да си го представите ще разберете защо се чупят твърдите дискове при удар. И не забравяйте, че шоковия датчик на диска регистрира удара, в случай че е все още в гаранция и опитате да го подмените гаранционно.

лаптоп за ремонтЗаливането с вода, кафе и всякакви течности също е често срещан проблем при лаптопите. Това е така защото всеки обича да си пийва и похапва над лаптопа докато си бъцка на него.

Счупени панти и корпуси – друг сериозен проблем от падане и удар.

Прегряването също е проблем номер едно за всеки лаптоп по стар от две три години. Причината е в задръстването на отворите с мръсотия и прах, което възпрепятства нормалното охлаждане. Спичането на праха по отвора и вентилатора безусловно води до прегряване. Затова лаптопа трябва редовно да се носи за почистване и профилактика на професионален сервиз за лаптопи.

Ремонт и поддръжка на лаптопи

В сервиза за лаптопи, наши техници  обслужват експедитивно всички марки и модели лаптопи и преносими компютри и извършват диагностика и ремонт на лаптопи и компютри. Квалифициран технически персонал диагностицира трудни проблеми за марки като Toshiba, IBM, Lenovo, Sony, HP, Compaq, Dell и много други. Не чакайте, изпратете запитване за ремонт на лаптоп сега, за да получите оценка за ремонта на лаптопа. Ние предлагаме конкурентни цени и качествено обслужване при ремонт на лаптопи. Оценка за ремонт на лаптоп включва части, труд, доставка. Бъдете наясно, че други сервизи, които ви дават цена за ремонт, в повечето случаи е  само за труд и ще  се изненадате от цената на частите впоследствие. Сервиз лаптопи „Изток“ извършва ремонт на лаптопи и поправя всички модели лаптопи / преносими компютри. Също така продаваме лаптопи нови и втора употреба.

ремонт на лаптопиРемонт на Notebook видове марки

Сервиз Изток и наши квалифицирани техници извършваме ремонт на лаптопи с разнообразни проблеми. Техниците на сервиза са с дългогодишен опит в отстраняване на проблеми и за определяне дори на най-трудните проблеми за марки като Acer, Asus, Toshiba, IBM / Lenovo, Sony, HP/ Compaq, Dell и други.

Ремонт на преносими компютри Dell.

Ремонт на зарядни, букси, смяна на счупени матрици, клавиатури и други.

Ремонт на лаптопи Sony

За ремонта на лаптопи Sony е мястото, където можете да регистрирате Sony лаптоп за ремонт. Просто кликнете върху връзките в ляво и вие сте една стъпка към безпроблемна света. Ние също така предлагаме Sony услуги за ремонт на преносими компютри.

HP лаптоп ремонт

Сервиза извършва ремонт на лаптоп с марка HP. Персонала трябва ефективно да обслужват на 100% ремонта на преносими компютри HP.

Прегряване – почистване и профилактика

Високите температури се отразяват неблагоприятно не само на хората. Ние се разхлаждаме по басейни и курорти, но компютрите и на лаптопите за съжаление няма как да се разхладят и починат, освен ако не ги почистим и профилактираме.

Сервиз „Изток“ има удоволствието да ви представи своята голяма промоция на пакетни компютърни услуги за настолни компютри и лаптопи. Зачестяват проблемите с прегряване на лаптопи и компютри. Ако забележите някой от симптомите на прегряване, а именно: често гаснене на лаптопа, забавяне на скоростта на работа, самоизключване, зависване, греене отдолу и други подобни, не се бавете с почистването и профилактиката против прегряване, защото последствията за вашия лаптоп или настолен компютър могат да бъдат много сериозни – от разлепяне на чипсет и видеокарта до пълно дефектиране на дънната платка.

Ето защо сега сервиза ни в София, квартал Изток, ул. „Атанас Далчев“ 7 пуска лятна промоция на пакетни услуги:

  • Почистване на лаптоп плюс преинсталиране на лаптоп с безплатно!!! цялостен пакет програми, настройки и необходими драйвери в пакет на цената само на едно почистване!
  • Почистване на лаптоп плюс почистване на настолен компютър на цената само на почистване на лаптоп!
  • Почистване на компютър и преинсталиране на Windows 7 на цената само на преинсталирането.
  • Почистване и профилактика против прегряване на лаптоп със смяна на термопаста плюс цялостна софтуерна профилактика, почистване от вируси и временни файлове и оптимизация на Windows на цената само на почистване!

За контакт с експерт използвайте телефона на горещата ни линия: 0894 700 233