Сервиз компютри

Сервиз компютри, ремонт на компютри, сервиз за лаптопи и монитори.

Сервиз за компютърна техника и лаптопи.

Сервиз компютри

В сервиза на фирмата се извършва диагностика, ремонт, почистване и  профилактика на компютри и лаптопи.

Сервизната дейност включва поправка на настолни компютри, ремонт на дънни платки, почистване от механични замърсявания и профилактика против прегряване на процесора, чипсета и видеокартата на компютри и лаптопи. Отремонтират се също LCD (плоски) монитори. Ремонта на настолни компютри трае обикновено не повече от 24 часа от постъпване на компютъра в сервиза. За лаптопи и монитори ремонтите траят обикновено около седмица.

В случай, че имате проблем с вашия лаптоп, компютър, или монитор и търсите надежден сервиз може да ни търсите на 0894 700 233. Така винаги ще може да получите професионална помощ и подкрепа във вашия проблем. Ще научите възможните варианти за сервиз на вашия компютър или лаптоп.

Сервиз на електронни модули и платки

В сервиза може да се поправят и ремонтират също така електронни елементи и платки. Дънна платка, видеокарта, лентов кабел на матрица на лаптоп, отлепени чип сети и видеокарти на лаптопи. Дефектирали захранвания на компютри и монитори и много други ремонти.

Никога не подценявайте редовната профилактика и почистване на вашия компютър и лаптоп. Последиците от немарливост при заливане, зацапване, затлачване, изпускане и удар, замърсяване с прах на лаптопи и компютри водят почти винаги до много сериозни последствия за тях и изключително тежки и скъпо струващи ремонти. Редовното почистване и профилактика от друга страна е предпоставка за безпроблемна работа на компютърните системи. Пазете се най-вече от заливане на клавиатури с кафе, чай, мляко, газирани напитки  и други течности, едни от най-честите и сериозни проблеми при лаптопи, спъване в кабела на зарядното на лаптопа, при което се чупи буксата обикновено, изпускане от високо и други подобни проблеми.

Пролетно почистване и профилактика на техника

computer service
сервиз за компютри

Всяка пролет и есен в нашия сервиз за компютри в ИЗТОК правим промоции на пакетни услуги по почистване и преинсталиране на компютър, или на лаптоп.

Цената на почистване за настолен компютър е 15 лв.

Почистване и профилактика против прегряване на дъно на лаптоп 35 лв.

Инсталиране на Windows 7 и Windows 8 е 25 лв. , както и преинсталирането с Windows 7, или XP.

За сравнение промоционалните пакети включват много големи отстъпки и намаления на цените.

Промоции почистване и профилактика на лаптопи и компютри

Така например пакетно почистване на компютър в сервиза със смяна на охлаждаща паста, смазка на вентилатори, преинсталиране на Windows и инсталиране на пълен пакет от програми и драйвери за устройствата всичко общо е на цена само 35 лв. вместо 35 + 30 = 65 лв.

Аналогично цялостна профилактика на лаптоп в сервиза, която включва: разглобяване, почистване, смяна на паста, смазване вентилатор, преинсталиране, инсталиране програми и други е на цена само 35 лв, или с други думи излиза с около два пъти по-евтино!

Не забравяйте:  за да се възползвате от промоциите и експертните сервизни услуги на сервиз за компютри „ИЗТОК“ позвънете на 0894 700 233, или на 0884 650 714

Желая успех на всички наши сегашни и бъдещи клиенти!

2 thoughts on “Сервиз компютри

  1. Поправяте ли клавиатури? Моята е Cougar Vantar MX и е механична но използва различни суитчове. Някои букви спряха да работят. Възможно ли е да се оправи? Ако не намерите заместители на суитчовете, може да използвате тези от numpad-а и да ги размените, защото и без това не ги ползвам.

  2. Клавиатури е невъзможно да се поправят качествено. На лаптопи клавиатури се сменят с нови.

Post Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.