Сервиз и ремонт на компютри

Сервиз и ремонт на компютри

Ремонт на компютри

Много фирми за компютри и сервизи предлагат ремонт на компютри и лаптопи, но различията са много големи.

Пазете се от евтини ИТ услуги и съпорт.

Проблема при повечето фирми е, че изпращат недостатъчно подготвени служители, често дори без елементарен опит и познания на адреса на клиента.

Други уловки за зарибяване.

Безплатно посещение

Безплатното посещение е хвърлена стръв за зарибяване (по принцип такова няма).

Разделяне и разцепване на под-услуги

Разделяне на дадена услуга на множество под-услуги, при обявяване на отделни цени за всяка една в крайна сметка ще ви излезе златна. Така за да видите компютъра си работещ нормално ще трябва да дадете доста пари.Тази практика определено оскъпява. Не се хващайте на това. Единичните цени изглеждат примамливи с ниските си показатели, но сумирани в края ще ви накарат веднага да съжалите, че сте се доверили.

Още по темата.

Кои са най-често срещаните компютърни услуги в сервиза и на адрес?

laptop2Ще опитам да изброя, това което предлагаме и ние в сервиз Изток, както и при повикване на адрес.

Инсталиране на Windows и преинсталиране.

Инсталирането на Windows, както и преинсталирането на Windows на компютри и лаптопи определено се причислява към една от най-търсените компютърни услуги както в сервиза така и на адреси. Много хора смятат, че това е елементарна услуга, за която не си струва да се плаща повече от 10-20 лв., но грешат. От инсталация до инсталация разликата в качеството може да е огромна като краен резултат. Често съм срещал дилетантски инсталации на Windows, където дори звук и драйвер за видео няма инсталирани. Няма по-лошо от една осакатена дилетантска инсталация на компютър или лаптоп. Да не говорим за множеството случаи на форматиране и изгубена информация и файлове.

Ремонт, почистване, профилактика

Други срещани услуги са почистване и ремонт на настолни компютри и лаптопи, инсталиране на програми, търсене и инсталиране на драйвери, софтуерни настройки, почистване от вируси, възстановяване на Windows след срив в буут сектора и други.

Настройване на рутери и периферия

Чести са случаи на настройване на рутери и интернет по домовете и офисите, разрешаване на проблеми с периферни устройства като принтери и скенери, камери, клавиатури, мишки и други.

Добре е предварително да архивирате на флашка или външен диск най-важната си информация, снимки, документи и други. Не разчитайте на случайността. Търсете ни на 0894 700 233. Работно време на сервиза е всеки ден от 10 часа до 19.00 часа, включително събота. За поддръжка и съпорт търсете PC експерт Димитър Георгиев

Share this post