Сервиз за компютри, сервиз лаптопи

Сервиз за компютри, сервиз лаптопи

Сервиз за компютри София, сервиз за лаптопи и монитори “ИЗТОК”

сервиз за компютри
сервиз за компютри, сервиз за лаптопи

Всеки компютър, бил той настолен или преносим, всеки монитор в даден момент може да откаже да работи и тогава трябва да се занесе на сервиз. Сервиз “Изток” разполага с всичко необходимо за извършване на бърз и качествен ремонт и сервиз на компютри. Няма повреда с настолен компютър, която да не сме в състояние да отстраним за до 24 часа в сервизно. Компютрите постъпващи за сервиз при нас са от различни марки и години на производство. В сервиз “Изток” ремонтираме и поправяме всякакви персонални настолни компютри, преносими компютри, лаптопи и монитори, както и различни компоненти и платки , независимо дали са нови, извънгаранционни или гаранционни, дали са по-стари и т.н.

Сервиз за компютри настолни

Най-чести проблеми при настолните персонални компютри са изгоряло захранване, дефектирали дънни платки, с или без издути кондензатори, дефектирали видео карти, рам памет, повреда в хард диска, изгоряла лан карта, прегряване на процесор, прегряване на видеокарта и много други, които е трудно да се опишат всички. Настолните PC не са загубили важност във времето. Това са най-вече фирмени компютри на които се извършва сериозна работа.

Сервиз за лаптопи и таблети

Сервиза на лаптопи става по следния начин. Лаптопа се приема. Прави се експресна диагностика без отваряне или диагностика с разглобяване на лаптопа. Прави се връзка с клиента и се коментира диагностиката и проблемите. Заедно с клиента се взема решение за ремонт. Уточнява се срок за изпълнение и точна цена на ремонта. След доставка на части при необходимост се пристъпва към същинския ремонт. Последна стъпка е тест на лаптопа. Тестват се компоненти и температури. След успешен тест се прави отново връзка с клиента. Лаптопа е готов за получаване от сервиза.

Предимства на сервизния ремонт и сервизната диагностика

Важното е в случая, че какъвто и да е проблема е най-добре да се занесе на сервизен специалист, за да се направи точно диагностика на проблема с компютъра и да намери най-разумното сервизно решение. Сервизната работа дава възможност на техника да използва целия потенциал на сервизната техника за да установи правилно и отстрани проблемите.

Посещенията и предварителната информираност.

Сервиза компютри Изток изпълнява поръчки за поправка на компютри и на адреси  на повикване за София град. Извършваме посещения на адрес по телефона, с предварително записване на ден и час за посещението. При посещенията на място винаги изпращаме компютърен специалист с опит. Той носи със себе си компютърни части, компоненти, платки и всичко необходимо за да може да се осъществи сервиз на място на компютрите. В тези случаи е особено важно при предварителния разговор при записване на час за посещение да дадете точно описание на проблема с компютъра така както го виждате, без да се притеснявате, че не разбирате от компютри. За компютърния специалист е важно да знае подробности по проблема с компютъра, за да може адекватно да се подготви за посещението на посочения от вас адрес и да вземе със себе си всичко необходимо, като части и оборудване, за да бъде успешен сервиза на адрес. За връзка с наш компютърен специалист се обаждайте на 0894 700 233 и говорете с IT експерт Димитър Георгиев. Адреса на сервиза за компютри и лаптопи е град София, ул.”Ат. Далчев” 7, ет.1 , и се намира в квартал “Изток”

Share this post