Сервиз за компютри, лаптопи, ремонт, поправка

Сервиз за компютри, лаптопи, ремонт, поправка

Сервиз за компютри. Ремонт и поправка на компютри

сервиз за компютри

Сервиз за компютри в кв. “Изток” София извършва ремонт и поправка на компютри и лаптопи. В сервиза ежедневно постъпват компютри с различни проблеми, които ние успешно диагностицираме и поправяме още в рамките на работния ден.

Какви са сервизните дейности?

На първо място: ремонт на настолни компютри.

Ремонта на стационарни компютри е в основата на всички ремонти. Това че вашия компютър е по-стар не означава че трябва да го изхвърлите ако даде проблем и да си купите нов. Знайте че по-старите компютри често се оказват по-издържливи от новите. Ние можем да го поправим и при това той да тръгне отново стабилно и бързо. Смяна на дефектирали компоненти като захранващ блок, ремонт на дъна, ремонт видеокарти, рам памети, дискове, лан карти, двд  са само част от ремонтните дейности.

Сервиз и поправка на лаптопи

При лаптопите най-често се презалепят чипсети, сменят се матрици, ремонтират се разбити букси, зарядни и др. Лаптопите имат свои особености. Частите и елементите са миниатюрнии често се налага да се ползват лупи и осветителни елементи.

Софтуерни услуги.

Сервиз за компютри изпълнява също така всякакви софтуерни компютърни услуги като: инсталиране на Windows, преинсталиране на Windows, възстановяване на Windows, възстановяване на неработещи компютри и лаптопи и информацията от тях. Почистваме вируси, възстановяваме забравени пароли, настройваме програми, пощи, инсталираме антивирусни програми, както и всякакъв софтуер и програми по поръчка. Сервиза извършва също така посещения на повикване със запазен час за адреси за всички квартали в София.

Само сервизно и с посещение на адрес

Сервиз и ремонт на компютри, инсталиране, преинсталиране и възстановяване извършваме и на адреси. Ремонт и сервиз на лаптопи се правят само сервизно. Почистване на лаптоп и хардуерна профилактика и диагностика на лаптопи става също само строго сервизно. Посещения на повикване на адрес се изпълнява експертно от компютърен специалист с голям опит при разрешаването на компютърни проблеми на адрес. Посещенията стават планирано, като ние се ангажираме да предвидим всичко необходимо за успешното приключване на работата на място. Предварително се подсигуряваме с компютърни части и компоненти, както и с необходимия софтуер и програми за да гарантираме успешния ремонт и разрешаването на всички проблеми на адреса на клиента. Ето защо е важно предварително да ни информирате в детайли за проблема с вашия компютър.

Евтини услуги излизат солени

Важно е да знаете, че нашия сервиз разполага с необходимата техника и опит за да може да гарантира добре свършената работа при повикване на адрес. Не се доверявайте на подвеждащи обяви за преинсталиране на Windows за 15-20 лв и други подобни. Често пъти това подлага на риск както вашия компютър така и информацията в него. Доверете се на експертната компютърна помощ при нас и ни потърсете при проблем с компютър на 0894 700 233

Share this post