Отдалечени компютърни услуги

Отдалечени компютърни услуги.

Дистанционни ит услуги и компютърни услуги от разстояние.

отдалечени компютърни услуги
отдалечен достъп до компютър

В последно време все повече навлизат отдалечени компютърни услуги и компютърна помощ от разстояние. Нашия сервиз от близо две години официално предлага на клиенти услугата REMOTE SUPPORT на Teamviewer.

Ходенето по адреси с куфарче, дискове и флашки вече е отживелица. Мина времето когато трябваше да губим по повече от два часа в път до адреса на клиента и обратно до сервиза. Новите технологии навлизат бързо и дистанционните компютърни услуги са поредно доказателство за това. Отдалечения достъп и отдалечени компютърни услуги стават бързо, лесно и безпроблемно. Разплащането пък се прави по банка. Вече не е нужно вие да носите компютъра си при нас. Нито ние да идваме при вас в къщи и офиса отдалеч.

Какво представляват отдалечени компютърни услуги?

Същността се крие във възможността за осъществяване на отдалечен достъп между два компютъра, свързани към глобалната интернет мрежа, без значение къде се намират. IT специалист може да работи отдалечено на повече от един компютър едновременно. Посредством осигурен предварително достъп до компютрите на клиентите IT специалистът може да отстрани възникнали проблеми, да изпълни услуги от разстояние. Така например почистване на вируси, инсталиране на програмни продукти и приложен софтуер, инсталиране на антивирусна защита, възстановяване на информация, разрешаване на всякакви софтуерни проблеми.

Компютърна помощ от разстояние посредством Teamviewer

Програмата, която най-често използваме за целта е една от най-добрите и се нарича TEAMVIEWER, в буквален превод „екипен преглед“. Тя дава възможност на наш компютърен специалист да влезе отдалечено във вашия компютър, като получава достъп до десктопа, мишката и клавиатурата на вашия „болен“ компютър. Така отстраняваме всички проблеми дистанционно. На практика повечето компютърни проблеми и компютърни услуги биха могли да се извършат отдалечено.

Да предположим, че имате вируси в компютъра, или някаква настройка на Windows не е както трябва. Достатъчно е да се свържете с нас на телефон 0894 700 233, или на скайп ozzy700 и да опишете проблема си. Необходимо е да изтеглите и стартирате програмата Teamviewer. Също ние може да ви я изпратим по скайп и мейл, в случай, че я нямате вече инсталирана и да ни кажете ИД и парола за  връзка.

Кои компютърни услуги не могат да станат от разстояние?

Единствено по-сериозните сервизни проблеми като неработещ компютър, неизправна интернет връзка, срив във Windows-а и boot сектора няма начин да се отстранят дистанционно. Условие за добрата свързаност е работещ Windows, активен интернет, възможност да стартирате модула за отдалечена помощ TeamViewer Quick Support, който може свободно да изтеглите от тук. След като изтеглите модула за отдалечен достъп, стартирайте екзето и на екрана ще се появи син прозорец с изписани на него вашето ID и парола. Важно е да знаете, че тези кодове са необходими на нашия компютърен  специалист за да може да осъществи връзка с вашия работен плот и компютъра ви като цяло.

Информацията за вашето ИД и парола може да изпратите по скайп или да се обадите на 0894700233 и да ги продиктувате по телефона. Важно условие за успешна отдалечена работа е също така програмата да остане отворена. Не бива да се пипа нищо по клавиатурата, както и да не се мести и работи с мишката за времето, през което ние извършваме отдалечената компютърна услуга. За по-подробна информация относно отдалечената компютърна помощ и услуги чрез отдалечен достъп може също да посетите новия ни фирмен сайт тук.

Често задавани въпроси.

Отдалечена компютърна помощ за домове и офиси на експертно ниво

1. Как да се свържа със сервиз „Изток“?

    • На 0894 700 233
    • По скайп

   • На мейл computersoft@abv.bg

   2. Какво ви трябва?

   • Интернет свързаност
   • Модул за дистанционна помощ

   3. Как да се възползвам?

   Обаждате се на 0894 700 233 за инструкции.

   4. Колко струва услугата?

   Цената на дистанционни компютърни услуги е фиксирана на 30 лева за неограничен брой свързвания до разрешаване на проблемите.

   5. Как става заплащането?

   • В сервиз „Изток“ на фирмата на адрес град София, жк. „Изток“, ул. Атанас Далчев 7.
   • По банкова сметка, която може да получите при запитване.
   • По еконт, изипей, или друг начин за разплащане.

   Има ли гаранция върху услугите?

   Да, при заплащане на отдалечена услуга фирмата поема гаранция върху услугите. Отдалечените компютърни услуги и компютърна помощ са гарантирани от сервиз „Изток“

   Мога ли да получа фактура върху услугите?

   Разбира се, получавате опростена фактура по банка върху стойността на извършените дистанционни услуги.